Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
1200 m²

Overzicht

!! VERKOCHT op de 1ste KIJKDAG !!

Toffe te renoveren woning met mooie tuin en vrijstaande garage die vlakbij het centrum van Voortkapel in Westerlo gelegen is. De perceelgrootte bedraagt 12 are.

De vrijstaande en goed onderhouden woning heeft door zijn centrale ligging een uitstekende verbinding naar Westerlo, Herselt en de E313.
Ontspannen doe je vlakbij aan de Abdij van Tongerlo en de prachtige bossen rond het Kasteel de Merode.

Indeling van de woning als volgt:
Op de benedenverdieping vinden we de hal, woonkamer met eetkamer en een ruime keuken. Aansluitend aan de veranda vinden we een toilet, wasplaats en badkamer.
Op de verdieping tellen we drie slaapkamers en een open ruimte die kan omgevormd worden naar meer kastruimte of badkamer.
Zolder is toegankelijk via een luik.
Kelder, die kan dienen als opslagruimte, is toegankelijk via de keuken.
In de groene achtertuin vinden we een garage met werkplaats, tuinhuis aan het huis en een bijgebouw achteraan op het perceel. De vijver met treurwilg kan opnieuw vrijgemaakt worden zodat er opnieuw plaats is voor vissen.

Elektriciteit niet-conform. Zolder niet-geïsoleerd. Centrale verwarming op stookolie. EPC bedraagt 1116 kwh/ (m² jaar), certificaatnr. 20220715-0002639067-RES-1, energielabel F.

Geïntresseerd in deze woning en wil je een bezoek inplannen? Neem contact op via yannick@immohuismus.be of bel 0476 49 06 72.

Wettelijke informatieverplichtingen: agrarisch gebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning, vergund

Details

 • Grondopp (m²):
  1200 m²
 • Slaapkamers:
  3
 • Badkamers:
  1
 • Garages:
  1

Google Nearby Places