Slaapkamers: 5
Badkamers: 1
662 m²

Overzicht

Deze ruime te renoveren rijwoning met grote garage en een leuke zuid-oostgerichte tuin is gelegen op Schoonaerde in Schaffen op een boogscheut van Centrum Diest.

De woning op 6a62ca bevindt zich op korte afstand van het station van Diest en vlakbij alle nodige voorzieningen op Schoonaerde waaronder een supermarkt, groentewinkel, apotheek, bakkerij en een bushalte voor de deur.
Om de hoek ben je daarnaast vliegensvlug met de fiets in het centrum van Diest via de achterliggende fietsweg en -brug. Op die manier zijn ook de scholen snel en veilig bereikbaar. Vlakbij bevindt zich natuurgebied Webbekoms Broek waar het aangenaam wandelen is.

Indeling van de woning als volgt:
Gelijkvloers komen we binnen in de vroegere handelsruimte, die links toegang heeft tot de ruime garage (witte poort). Verder bevindt zich de eetruimte met keuken. Vanuit de gang is er toegang naar de gelijkvloerse badkamer en een tweede keuken/wasberging. Achter de keuken is de veranda met toegang tot de koer en de achterliggende gebouwen, waarachter de tuin, omringd door groen, gelegen is.

Op de verdieping zijn er 3 tot 5 slaapkamers (20m², 19m², 15m², 12m², 12m²) en een extra toilet.

De woning is te renoveren en heeft volgende kenmerken: EPC met label F bedraagt 694 kWh / (m² jaar), certificaatnr. 20231017-0003016234-RES-1. Elektriciteit niet-conform, voornamelijk enkele beglazing en verwarming op gas.
Wisten jullie dat je bij de renovatie van een woning in Diest aanspraak kan maken op wel 60 premies of subsidies? Voor meer info hierover kan je terecht op http://www.premiezoeker.be

Spreekt deze woning met tal van mogelijkheden jullie aan? Contacteer ons via info@immohuismus.be of 0476 49 06 72 voor meer info of een bezoek ter plaatse. Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Details

 • Pand ID:
  DI34SC
 • Grondopp (m²):
  662 m²
 • Bewoonbare opp (m²):
  229 m²
 • Slaapkamers:
  5
 • Badkamers:
  1
 • Garages:
  1
 • Prijs (€):
  230.000
 • Status:

Google Nearby Places