Jouw warm nest in de juiste handen

Persoonlijke aanpak

Gegarandeerd een persoonlijke benadering van elk dossier die start vanaf de eerste kennismaking. Vervolgens staan na de opmaak van jouw Huismus Schattingsverslag duidelijke afspraken, open communicatie en goede service voorop. Met gedrevenheid, de nodige expertise en advies op maat, helpen we graag om uw vastgoedtransactie tot een goed einde te brengen.

Generaties van kennis

De eerste stappen in de verzekeringswereld werden door Leon Volders reeds in 1954 gezet. Ondertussen is Yannick de derde generatie financieel- en verzekeringsadviseur bij Zakenkantoor Triass.

En gesteund door die vorige generatie(s) waar Gerry, als zelfstandig bankagent, en Johnny, als onafhankelijk verzekeringsmakelaar, samen meer dan 80 jaar kennis en ervaring vertegenwoordigen, zet Immo Huismus in 2021 de stap naar het vastgoed.

Ons advies gaat verder

De aan- of verkoop van uw woning staat vaak niet op zichzelf. Wij helpen u met een langetermijnvisie uw financiële toekomst te plannen en te beschermen.

Met diezelfde kennis en passie voor het verzekeren en financieel adviseren wilt Immo Huismus nu ook jouw vertrouwde partner bij het begeleiden van jouw verkoop, aankoop, verhuur of project zijn.

Immo Huismus is een makelaar met een hart voor de klanten. Bij ons geen gladde praatjes of vage voorwaarden, maar transparantie, eerlijkheid en bescheidenheid. Wij willen dat onze klant met een gerust hart de stap tot koop of verkoop kan nemen, zonder zich zorgen te moeten maken over het totale kostenplaatje achteraf. Door onze duidelijke tarieven nemen wij ook die eerste onderhandeling met de makelaar uit je handen.

Yannick Volders – Zaakvoerder Immo Huismus

Voor al uw verzekeringsvragen:
Verzekeringsmakelaar bij Triass Verzekeringen

Waarom kiest u voor ons?

Ons advies gaat verder, ontdek hier hoe

Enkele getuigenissen

Vastgoedmakelaar-Bemiddelaar
BIV 515518 (België)
KBO BE0634853617
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering en financiële borgstelling: BA en borgstelling via NV AXA met polisnummer 730390160

Bijkomende info
Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16, 1000 Brussel
Als erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar onderworpen aan BIV-plichtenleer.

Onze Makelaars

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Getuigenissen

Here could be a nice sub title

Onze Partners

Enkel met de beste partners

Bouw mee aan Immo Huismus

Word jij onze nieuwe collega?