Slaapkamers: 3
Badkamers: 2

Overzicht

Leuke gerenoveerde stadswoning met 3 (tot 4) slaapkamers en buitenruimte in het centrum van Diest.

De woning bevindt zich op wandelafstand van de winkels, horeca, scholen en openbaar vervoer. Daarnaast ben je snel met de fiets aan het station van Diest. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

De grote inkomruimte kan je indelen als leefruimte of bijkomende berging waar ook de fietsen geplaatst kunnen worden. Wanneer je door de eerste ruimte naar achteren gaat, passeer je de trappenhal die zich centraal bevindt, en kom je in de eetkamer met aansluitend de keuken en de lichtrijke stadskoer.
Op de eerste verdieping hebben we de mooie en uitstekend uitgeruste badkamer met bad, douche en dubbele lavabo. Daarnaast hebben we de leefruimte of de mogelijkheid tot slaapkamer.
Op de tweede verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, met daarboven de grootste slaapkamer die ook een extra toilet en lavabo heeft.

Bij de renovatie van de woning werden de authentieke elementen extra in de verf gezet en gecombineerd met alle hedendaagse en moderne snufjes. Dat in combinatie met de grote ramen die voor veel lichtinval zorgen, maakt het heel aangenaam vertoeven in de woning.

De verwarming gebeurt op gas. Elektriciteit conform. EPC met label F bedraagt 663 kWh / (m² jaar), met certificaatnr. 20230912-000298600-RES-1.

De maandelijkse huurprijs bedraagt 980 EUR.

Onmiddellijk beschikbaar, in overleg met de verhuurder.

Wil je graag een bezoek inplannen? Contacteer Yannick op 0476 49 06 72 of info@immohuismus.be, tot binnenkort!

Details

 • Pand ID:
  DI82HA
 • Slaapkamers:
  3
 • Badkamers:
  2
 • Prijs (€):
  980
 • Status:

Google Nearby Places